Novetats
07/06/2016

Entrega dels premis internacionals Fare Paesaggio

El proper dimecres 8 de juny de 2016 es portarà a terme la cerimònia d'entrega de premis a Trento.

El premi internacional, que es concedirà cada tres anys, es va crear a finals del 2015 a iniciativa de l'Observatori del Paisatge del Trentino (Itàlia) d'acord amb les disposicions del Conveni europeu del paisatge i pretén ser un punt de confluència europea a l'entorn del paisatge.

El premi, en el qual s'han presentat 107 candidatures, ha consistit en una selecció d'obres, projectes i iniciatives realitzades en el territori definit en el Conveni dels Alps en base a la seva qualitat paisatgística i sostenibilitat ambiental. La selecció s'ha centrat en tres àrees temàtiques: programació, planificació i iniciatives de gestió; intervencions en el paisatge; cultura, educació i participació.

El jurat internacional, presidit pel director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, Joan Nogué, ha valorat els projectes tenint especialment en compte els aspectes relacionats amb la innovació i la sostenibilitat, el seu valor exemplar (bona pràctica) i la participació i sensibilització de la població.

CartellPremi