News
10/27/2016

L'Observatori del Paisatge coordina un taller sobre paisatge i món local al V Foro de Reflexión LALI, a Panamà

El taller va iniciar-se amb una conferència de Pere Sala, coordinador de l‘Observatori.

El passat 24 d'octubre de 2016 l'Observatori del Paisatge va coordinar el taller "Paisatge i món local" en el marc del V Foro de la Iniciativa Latinoamericana del Paisaje (LALI), celebrat al Centro de Convenciones de la Ciudad del Saber, a Panamà, amb el títol "De lo regional al mundo local". El Foro estava emmarcat en el Congrés IFLA AR-URBIO 2016 "De la Ciudad al paisaje: Diseñar para la salud y la biodiversidad".

El taller va iniciar-se amb una conferència de Pere Sala, coordinador de l‘Observatori, que va servir per emmarcar el tema. Tot seguit, es van presentar i debatre sis iniciatives i projectes de cinc països llatinoamericans diferents en diversos nivells (barris, municipal, supramunicipal) que tenen per objectiu la protecció, gestió o ordenació del paisatge a escala local. Els casos presentats eren d'Argentina (Ana Luisa Artesi), Brasil (Cecilia Herzog), Colòmbia (Diana Wiesner i Ruben Gómez), República Dominicana (Oteniel de Moya) i Xile (Mónica Palma).

Més de 80 persones de diferents països llatinoamericans van participar en el taller, que va servir per constatar els progressos assolits en aquests països. El taller va ser moderat per Carlos Jankilevich, sota la coordinació de l'Observatori del Paisatge.

El taller forma part de les activitats que estan desplegant conjuntament l'Observatori i la Iniciativa Latinoamericana del Paisaje (LALI) en el marc del conveni signat per ambdues parts el juny de 2013.

Web PaHisCat Priorat