Novetats
01/10/2018

L' Osservatorio Regionale per il Paesaggio e il Terrritorio della Basilicata i l'Observatori del Paisatge signen un acord de col·laboració

L’acord de col·laboració entre la institució italiana i la catalana s’emmarca en el Conveni europeu del paisatge i pretén estrènyer la cooperació entre ambdues institucions. El text el signaren Maria Carmela Santoro, Directora General del Departament de Medi Ambiente i Energia de la Regió Basilicata, i Pere Sala, director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya.

La col·laboració s’adreça, en primer lloc, als camps d’estudi i recerca comuns per a formular i definir polítiques de protecció i valortizació del territori. La cooperació abarca l’organització de jornades, l’intercanvi de documentació o accions de sensibilització i promoció per la qualitat del paisatge.

L'acord es va firmar durant la visita del passat 6 de setembre, a les oficines d’Olot de l’Observatori del Paisatge, del grup d’alumnes del curs “Las políticas urbanas y los sistemas de información geográfica de Barcelona”, organitzat per la Università degli Studi di Napoli Federico II i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Moment de la signatura de l'acord