News
05/21/2019

El Catàleg de paisatge del Penedès segueix avançant amb els tallers de proposta

Se celebraran els dies 7, 8, 14 i 28 de juny a les capitals de les comarques penedesenques. Estan oberts a tots els públics però cal inscriure’s abans del 31 de maig.

El juny de 2018 es va iniciar el procés participatiu associat a l’elaboració del Catàleg de paisatge del Penedès, amb diverses sessions informatives, un qüestionari web i quatre tallers de caracterització realitzats durant la passada tardor. A través d’aquestes diverses vies s’ha pogut copsar l’interès de penedesencs i penedesenques pel seu paisatge.

Per continuar avançant en l’elaboració del Catàleg, aquest mes de juny de 2019 es duran a terme una nova sèrie de tallers dirigits a institucions, a entitats i a qualsevol persona interessada. L’objectiu d’aquestes sessions, a part d’explicar els avanços en el catàleg i contrastar la informació generada, serà el de recollir propostes d’accions prioritàries a incorporar al Catàleg del paisatge.

Cada taller tindrà lloc en una ciutat de la vegueria del Penedès, i se centrarà en l’àmbit territorial de les seves rodalies.

**El Vendrell**  

Divendres 7 de juny, de 17:30h a 20:30h
L’EINA, Espai Empresarial
Camí Reial, 13-17
mapa

Vilafranca del Penedès
Divendres 14 de juny, de 17:30h a 20:30h
Edifici de l'Enològica
Carrer de Cal Bolet, 20
mapa

**Igualada**  

Dissabte 8 de juny, de 10h a 13:00h
Espai Cívic Centre
Carrer de la Trinitat, 12
mapa

Vilanova i la Geltrú
Divendres 28 de juny, de 17:30h a 20:30h
Centre Cívic Sant Joan
Av. Francesc Macià, s/n
mapa

Les persones que vulguin participar a qualsevol dels quatre tallers caldrà que ho facin omplint aquest formulari [www.bit.ly/tallerspaisatge](http://www.bit.ly/tallerspaisatge) abans del **divendres 31 de maig.**

El Catàleg de paisatge del Penedès

L’Observatori del Paisatge de Catalunya està coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, una eina imprescindible per integrar el paisatge en el Pla territorial parcial del Penedès que està elaborant la Secretaria d'Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El Catàleg ajudarà a conèixer millor com és el paisatge del Penedès i a pensar, entre tots, com es vol que sigui en el futur.

Podeu trobar més informació del Catàleg de paisatge i de tot les eines de participació a paisatgepenedes.cat