News
03/06/2017

Presentació de la novetat editorial Paisatge, economia i empresa

El dijous 9 de març de 2017 a les 13 h es presentarà el cinquè volum de la sèrie 'Reflexions' de la col·lecció 'Plecs de Paisatge' editat per l'Observatori del Paisatge.

La presentació tindrà lloc a l'auditori Mercè Rodoreda de la Universitat Pompeu Fabra (campus de la Ciutadella), carrer Ramon Trias Fargas 25- 27 de Barcelona. L'acte anirà a càrrec de Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra, Daniel Serra, director de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, Alfredo Gutiérrez, director general d'ATLL i Joan nogué, director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya.

La publicació planteja el potencial competitiu i d'atracció de negoci que té el paisatge, sempre que no s'hagi banalitzat ni hagi perdut la seva identitat. És evident que el paisatge és cada cop més una peça clau del desenvolupament local i un recurs econòmic de primer ordre. Així, hi ha un munt d'iniciatives innovadores i emprenedores que són capaces de generar ocupació i que troben en el paisatge la seva font d'inspiració. També cal tenir present que moltes empreses decideixen localitzar-se en un territori determinat –i no en un altre- perquè aquell paisatge atorga un valor afegit al producte.

El llibre recull els resultats del seminari que es va celebrar els dies 26 i 27 de novembre de 2015 al Museu Marítim de Barcelona i ha estat possible gràcies al patrocini d'ATLL, Concessionària de la Generalitat de Catalunya.

Paisatge, economia i empresa es pot adquirir a través del web de l'Observatori i el dia de la presentació s'entregarà un exemplar gratuït a tots els assistents.

Portada llibre Paisatge, economia i empresa